Nieuwe website!

Welkom bij de Nieuwe Website van Home Heroes!

Wij zijn verheugd om de lancering van onze gloednieuwe website aan te kondigen! Bij Home Heroes streven wij ernaar om u een uitzonderlijke winkelervaring te bieden, zowel in onze showroom in Zevenbergen als online. Met onze vernieuwde website willen we deze ervaring naar een hoger niveau tillen.

Wat is er nieuw?

  • Uitgebreide Collectie: Ontdek onze uitgebreide collectie van toonaangevende merken zoals Artifort, Moooi, Vitra en meer.
  • Interieuradvies: Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning? Ons team staat klaar om u persoonlijk interieur-, kleur- en lichtadvies te geven.
  • Inspiratie en Acties: Blijf op de hoogte van de laatste trends en speciale aanbiedingen. Onze showroom en website bieden altijd iets nieuws en inspirerends.
  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Onze website is ontworpen om uw winkelervaring soepel en aangenaam te maken, of u nu shopt vanaf uw computer, tablet of smartphone.

Bezoek Onze Showroom

Naast onze online winkel bent u ook van harte welkom in onze fysieke showroom in Zevenbergen. Hier kunt u onze prachtige collectie in het echt bewonderen en direct advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website en u te laten inspireren door onze unieke selectie van designmeubels en accessoires. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, zowel online als in onze showroom!

Bezoek onze nieuwe website op homeheroes.nl en schrijf u in voor onze nieuwsbrief om altijd up-to-date te blijven met de nieuwste collecties en aanbiedingen.

Met vriendelijke groet,

Het Home Heroes Team