VITRA.           Inspirerend Design voor in ieder huis.

Vitra is een fabrikant van design meubelen en lifestyle producten en heeft in de loop der jaren samengewerkt met beroemde ontwerpers zoals Charles en Ray Eames, Jasper Morrisen, Antonio Citterio, Frank Gehry, Jean Prouvé, Maarten Van Severen en vele anderen.

Vitra maakt meubelen, voor thuis, op kantoor en ook voor openbare ruimtes.

Vitra is ervan overtuigd dat ruimten en het interieur een doorslag gevende invloed uitoefenen op de motivatie, prestaties en gezondheid van mensen.

Het is dan ook hun missie om design meubelen en meubelsystemen te ontwikkelen die stimuleren, inspireren en motiveren. Tegelijkertijd bieden ze het lichaam comfort, veiligheid en steun.

De bekende modellen van Vitra zijn:

Lounge Chair                             Grand repos met ottoman

Petit Repos                                Eames Housebird

Eames ea124                            Eames Elephant

Softshell                                     Rar Schommelstoel

Dsr                                               Sunflower Classic

Repos met ottoman                  Daw

 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Vitra

 

Vitra en duurzame meubels

Zowel economisch als ecologisch probeert het designermerk speciaal te zijn. Zo stelt het Zwitserse merk dat duurzaamheid niet een simpel project is waar je alleen rekening mee houdt. Het moet een onderdeel zijn van heel de bedrijfscultuur. Zowel op de Vitra campus als het hoofdkantoor staat duurzaamheid centraal. Zo haalt het bedrijf hun grondstoffen op een natuurlijke manier naar boven en hun energie uit waterkracht, waardoor het milieu minimaal belast wordt. Ook is Vitra erg zorgzaam voor haar personeel door bijvoorbeeld een gratis kinderopvang te regelen en personeel alleen te laten werken onder de beste omstandigheden. Door de kwaliteit waarmee de meubels gemaakt worden, kunnen deze vele generaties mee gaan. U kunt dus jarenlang plezier hebben van deze topmeubels.

Vitra Eames lounge chair

In iedere Vitra stoel wordt uw lichaam optimaal ondersteunt en ontlast door de best gebruikte technieken en vele testen die uitgevoerd zijn. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het zitcomfort waar dit merk bekend om staat. Geniet van de heerlijkste gerechten en beste gesprekken op de collectie eetkamerstoelen of kom volledig tot rust met een goed boek of spannende film op een Vitra fauteuil. De iconische stijl van dit prachtige merk is perfect terug te zien in de Vitra lounge chair. Door de unieke uitstraling en geweldige details is deze relax stoel een echte toevoeging aan uw woonruimte. Hiernaast is het zitcomfort van ongekende klasse en kunt u echt even genieten van het moment. De Vitra DSR collectie is niet alleen een lust voor het oog, ook de geweldige zithouding zal u versteld laten staan. Deze eerkamerstoelen zijn in een breed aanbod aan kleuren te verkrijgen zodat deze geweldig zullen staan in iedere eetkamer.

Naast de geweldige stoelen heeft Vitra ook een ruim aanbod aan designobjecten die als decoratie gebruikt kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn de Eames Elephant, Eames Housebird en de sunflower classic.

Benieuwd geworden hoe de twee werelden van ongekend comfort, de beste ontwerpen en een unieke uitstraling samenkomen? Kom gezellig langs onze showroom in Zevenbergen! Onze interieuradviseurs voorzien u graag van de nodige informatie en helpen u graag met het ontdekken van uw specifieke stijl. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak en neem contact met ons op. Onze specialisten zien u graag verschijnen.