Nieuw in collectie. De Perletta Handcrafted Rugs. Stel samen met een van onze woon interieur specialisten uw eigen vloerkleed samen. Laat je adviseren in kleur, structuur en samenstelling.

Het leuke van je eigen vloerkleed is dat je een uniek eigen ontworpen vloerkleed in je huis hebt liggen. Helemaal van jou en helemaal van nu.

Er zijn duizenden verschillende combinaties mogelijk. Er is er altijd wel een bij die bij jou past.

Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

De bekende modellen van Perletta zijn:

Limone                Aspen

Bormio                Roundabout

Alp                       Moritz

 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Perletta Handcrafted Rugs

 

Het Nederlandse vloerkleden merk Perletta Carpets produceert al sinds het einde van de vorige eeuw de mooiste handgeweven vloerkleden. Deze worden ontworpen en geproduceerd door de meest ervaren en beste mensen in landen als India, Marokko en Nieuw-Zeeland. Door de invloeden van deze verschillende landen en culturen zijn de vloerkleden voorzien van unieke structuren en kleurencombinaties. Hierdoor kan ieder Perletta ontwerp een uniek vloerkleed worden genoemd. Of u van een rustig vloerkleed houdt of van karpetten met meerdere kleurencombinaties: er is altijd een Perletta Vloerkleed dat perfect past binnen uw interieur. Dit komt door de tijdloze uitstraling en prachtige vormgeving. Hierdoor is ieder Perletta vloerkleed een perfecte toevoeging aan uw interieur. 

Perletta vloerkleed kopen

De vloerkleden van het merk Perletta staan voor kwaliteit en vakmanschap. Zo wordt ieder kleed gemaakt van zuiver scheerwol. Het Nieuw-Zeelandse wol heeft verschillende kwaliteiten die de vloerkleden zo uniek maken. Doordat het wol zo wit is, kunnen de kleuren er perfect op worden geweven. Daarnaast wordt het wol op de traditionele manier uit elkaar getrokken, waardoor er zogenoemde wolvlokken ontstaan. Hierdoor kunnen de benodigde kleuren in het wol worden verwerkt om tot de mooiste combinaties te komen. Vervolgens worden de carpets drie keer op 90 graden gewassen, zodat de vloerkleden niet pluizen. Na het drogen worden de kleden op een traditionele Marokkaanse manier met de hand geweven tot een prachtig eindresultaat. Niet voor niets staat er trots onder het logo handcrafted rugs. Perletta carpets maakt haar duurzame vloerkleden uitsluitend met de hand. Uiteraard wordt dit gedaan door echte vakmensen.

Er zijn verschillende facetten die zorgen voor de uitstraling en unieke looks van het vloerkleed. Denk hierbij aan de dikte van het garen, de techniek waarmee het weefgetouw door het kleed gaat en de afstand tussen de kettingdraden. De dames zorgen er met hun passie en vakmanschap voor dat de karpetten perfect afgewerkt worden. Na de laatste controle worden de vloerkleden in twee laags plastic verpakt waardoor het op een veilige manier vervoerd kan worden.

Assortiment Perletta vloerkleden

Home Heroes heeft een breed assortiment aan Perletta vloerkleden. U vindt bij ons verschillende handgeweven vloerkleden van de hoogste kwaliteit met een prachtige uitstraling. Een Perletta vloerkleed maakt uw woonruimte helemaal af, zorgt voor een warm gevoel en fijne sfeer. Eén van onze populaire modellen is het Limone vloerkleed. Het geweven kleed is zo populair, omdat u het vloerkleed aan twee kanten kan gebruiken. Wanneer u ieder kwartaal het Limone vloerkleed omdraait heeft het een nóg langere levensduur. Hiernaast is de vorm in het kleed uniek, is het ontwerp verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en geeft het design een rustige maar speelse uitstraling. 

Hiernaast is het Aspen model een echte topper binnen onze collectie door de rustige uitstraling en verschillende hoogstaande kwaliteiten. Als u op zoek bent naar ronde vloerkleden is de Perletta Roundabout fine een perfect model. Door het grove wol krijgt het kleed een sportieve uitstraling en maakt het van bijvoorbeeld uw zithoek een mooi geheel. Ook het Moritz model is in een ronde vorm beschikbaar. Dit is een model met een erg luxe uitstraling door de glans in het kleed en de strakke afwerking.

Home Heroes collectie Perletta Carpets

Home Heroes is officieel dealer van het innovatieve topmerk Perletta handcrafted rugs. Doordat alleen het beste wol wordt gebruik en de producten volledig met de hand worden geproduceerd, is ieder kleed uniek te noemen. U zal snel verliefd worden op de prachtige ontwerpen en zachte kleden die dit merk produceert. Kom daarom snel in contact met ons en maak geheel vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak bij ons in de showroom. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van het vloerkleed dat perfect past binnen uw interieur en wensen.