Longbarn Company staat voor pure kwaliteit. De mooie dingen in het leven volgen zoals ze komen. De kleine mooie dingen in het leven. Onverwacht maar wel zeer aangenaam.  Staan voor je kwaliteit en staan voor wat ze afleveren. Bij Longbarn maken ze tapijten. En ze maken ze speciaal voor mensen die de goede dingen in het leven waarderen. Met esthetiek en haptische kwaliteiten in het achterhoofd beginnen we onze zoektocht naar het vinden van de beste materialen om onze tapijten mee te produceren.

Alle materialen die ze bij Longbarn gebruiken hebben één ding gemeen: (ingetogen) luxe. Garens van fijn Belgisch linnen, puur mohair, zijde & wolmix, vervilte & in de ruimte geverfde wol en zelfs eucalyptus vormen de materialen die de ruggengraat vormen van onze collectie. Deze fijne materialen hebben ze op voorraad, zowel geverfd als ongeverfd om onze klanten tapijten te kunnen bedienen in verleidelijke kleuren en structuren in de afmetingen die ze nodig hebben.

Ambachtelijke ambachtslieden produceren de op maat gemaakte tapijten in de eigen productiefaciliteit in Lichtenvoorde, in het oosten van Nederland. In samenwerking met de Longbarn studio, die met passie kleuren en structuren ontwikkelt en creëert die typisch zijn voor Longbarn Company, produceren deze bekwame vakmensen onze tapijten van begin tot eind met een scherp oog voor detail, zowel bij de productie als bij de afwerking.

Bekende designs zijn;

  • Ripe
  • Harvest
  • Bloom
  • Barley
  • Cocoon
  • Buckweat

Home Heroes interior officieel Dealer van Longbarn Company

 Longbarn Company is het perfecte merk als u op zoek bent naar een vloerkleed in een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Het innovatieve merk maakt vloerkleden voor mensen die de mooie dingen in het leven waarderen. Mensen die kunnen genieten van de kleinste lichtpuntjes en alles uit het leven halen. Longbarn Company heeft uiteenlopende creaties, waarbij het tijdens het gehele productieproces de optimale kwaliteit nastreeft om tot hoogwaardige vloerkleden te kunnen komen. Deze worden volledig handmatig vervaardigd in Nederland.

 De Nederlandse producent mag daarom met trots mededelen dat het gehele productieproces beheerst wordt. Doordat er puur en alleen gebruik wordt gemaakt van ambachtelijke en innovatieve materialen en ieder product met uiterste zorg wordt geproduceerd kan het merk zich erg bijzonder en perfectionistisch noemen. Het merk wil met haar collectie een bepaalde klasse en luxe uitstralen en draagt met trots het ”Made in Holland” keurmerk.

 Hoogwaardige vloerkleden van Longbarn Company

Longbarn Company steekt veel tijd en moeite in het produceren van hoogwaardige vloerkleden. Longbarn heeft drie belangrijke kernwaarden die het merk continu wil uitstralen. Deze zijn ingetogen luxe, een scherp oog voor detail en het continu innoveren van de nieuwe collecties.

De ingetogen luxe wil Longbarn Company uitstralen door te werken met alleen de meest innovatieve materialen. Denk hierbij aan garens van de beste soorten Belgisch linnen, vezels en wol. Deze topkwaliteit zorgt ervoor dat ieder karpet een unieke uitstraling heeft en heerlijk zacht aanvoelt. Een meubel accessoire dat zeker in uw interieur thuishoort en van uw woonruimte een warme en fijne plek maakt.

Het scherpe oog voor detail is terug te zien in de unieke ontwerpen die gecreëerd worden door de beste en meest ervaren ontwerpers en wevers die met veel passie en vakmanschap van ieder kleed iets bijzonders maken. De maatvoering en mogelijkheden aan verschillende kleuren is ruim, waardoor ieder kleed de perfecte toevoeging is aan ieder stijlvol interieur.

De nieuwe collecties worden ontworpen met de nieuwste innovaties. Daardoor zullen er telkens extra ontwikkelde texturen ontstaan binnen iedere collectie. De zachte vloerkleden voelen erg comfortabel aan en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een verbindend element in huis dat uw woonruimte zal laten stralen. Longbarn Company produceert ook vloerkleden op aanvraag, waardoor ieder vloerkleed perfect kan aansluiten op de wensen van de klant. 

Uw nieuwe Longbarn vloerkleed vindt u bij Home Heroes

Home Heroes heeft een grote collectie aan Longbarn Company vloerkleden. De bekendste en mooiste modellen vindt u terug in onze collectie. Denk hierbij aan bekende designs als Ripe, Harvest, Bloom, Barley, Cocoon en Buckweat. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het vinden van het vloerkleed dat perfect past bij uw interieur. Door ons ruime en diverse aanbod aan vloerkleden is er altijd wel een model dat bij de wensen van de klant aansluit. Neem dus geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact op met ons voor een afspraak in onze eigen showroom in Zevenbergen.