Vanaf het jaar 2013 is designermerk Koozo al terug te vinden in veel Nederlandse woonkamers. Het Belgische Koozo wil zich onderscheiden door jongere liefhebbers van interieur een kans te geven om voor een goede prijs, kwalitatief hoogstaande designermeubels aan te kunnen schaffen. Koozo kan deze aantrekkelijke prijs aanbieden, omdat de productie van de meubelen perfect doordacht is en erg duurzaam is ingericht. Het toegankelijk maken van stijlvolle designermeubels voor de volgende generatie was ook de belangrijkste reden van Kathy Huls, oprichtster van Koozo, om dit concept te starten. 

Hiernaast streeft het merk naar een bepaald kwaliteitsniveau waar ieder meubelstuk aan moet kunnen voldoen. Samengevat zijn de voorwaarden:

  • Ieder Koozo meubel moet de authentieke tijdloze uitstraling hebben waar het merk bekend om staat.
  • De meubels moeten jarenlang meegaan, zodat de klant er optimaal gebruik van kan maken.
  • Iedereen die een Koozo bank aanschaft, moet hier zorgeloos van kunnen genieten.
  • De hoge kwaliteitsstandaard van de Koozo meubelen zal bij iedere meubel nagestreefd worden. 

Koozo banken

Bij Koozo vindt men het belangrijk dat u de tijd op de bank doorbrengt met goed gezelschap. De tijdloze design meubelen van Koozo worden daarom ook wel uw nieuwe ‘roommate’ genoemd. De banken zien er niet alleen ongekend goed uit; zo zitten ze ook. Doordat de zitmeubels op een zeer consequente en innovatieve wijze zijn geproduceerd, met de nieuwste technieken en beste materialen, zal het ongekende comfort u doen laten verrassen. U ervaart een puur gevoel van luxe wanneer u plaatsneemt op een van de Koozo banken. Een goed boek lezen, een spannende film kijken of even heerlijk relaxen: het kan allemaal!

Koozo collectie

Hiernaast straalt de Koozo collectie veel klasse uit en bewaakt het zijn eigen sterke identiteit. Dit ziet u terug in de vele details die het merk zo uniek maakt. Zo ook bij de Koozo Robin Junior bank. Door de combinatie van strakke lijnen en lichte opbollingen is de bank een lust voor het oog en een echte toevoeging aan uw interieur. Het minimalistische karakter dat de bank uitstraalt, zorgt voor een tijdloos en stijlvol design. Een exceptionele verschijning waar Koozo erg trots op is en mag zijn. 

Ook het Koozo David model is een erg geliefde bank van het Belgische designermerk. De bank krijgt door het oog voor detail en architecturale vormgeving een echte persoonlijke uitstraling waar u snel verliefd op wordt. Een ander voordeel is dat de moderne bank te bestellen is in veel maten en kleuren. Hierdoor vindt u altijd een Koozo David bank die past bij uw smaak en interieur. U kunt ervoor kiezen om de Koozo bank in een rechte opstelling of als hoekbank te bestellen. Natuurlijk zijn de diverse zitmeubelen gemaakt van hoogwaardige materialen en producten en is het de perfecte oplossing voor jongere designliefhebbers. Naast Koozo banken heeft Home Heroes ook verschillende fauteuils in het aanbod. Deze zijn een combinatie van elegantie en comfort en hebben een prachtige uitstraling. Een mooi voorbeeld hiervan is de Koozo Jerry

Koozo collectie van Home Heroes

De rustige maar toch stijlvolle en persoonlijke uitstraling, in combinatie met het ultieme zitcomfort zorgen voor de prachtigste banken die de collectie van Koozo rijk is. Bent u benieuwd geworden naar het zitcomfort van de collectie? Of zou u graag voorzien willen worden van het nodige deskundige advies? Kom dan zeker langs in onze showroom in Zevenbergen! Onze interieuradviseurs voorzien u graag van de nodige informatie. Neem geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op, dan we zien u graag verschijnen. 

Meet your new roommate met Koozo by Home Heroes

De Bekende modellen van Koozo zijn:

Fay             Kylie

Ellen           Robin Junior

David          Sara Louise

Dennis        Jerry

Home Heroes interior is officieel Dealer van Koozo