INDERA staat voor passie, creativiteit en kwaliteit!

INDERA: een bijzonder creatieve collectie zitmeubelen waarbij de focus ligt op innovatie in functies, materialen en vormgeving. Modulariteit en functionaliteit vormen hierbij steeds de rode draad.

Door een intensieve en inspirerende samenwerking met designers als Fabiaan Van Severen, Stefan Steenkist en Wim Segers werden enkele verrassende modulaire mechanismen ontwikkeld. Deze doorgedreven modulariteit zoekt de interactie op met de gebruiker die als het ware zijn eigen perfecte bank creëert.

Home Heroes interior is officieel Dealer van INDERA

 Indera is een innovatief meubelmerk dat de hoogste standaarden nastreeft. Alleen de beste materialen worden gebruikt om de mooiste meubelen te kunnen produceren. Deze stijlvolle meubels produceert Indera met een team van vakbekwame werknemers met passie & liefde voor het vak. De meest ervaren meubelbouwers en ontwerpers geven het merk een fantastische uitstraling. Ook maken ze bij Indera uitsluitend gebruik van handwerktechnieken voor de houtbewerking. Hierdoor zult u op alle banken, sofa’s en andere meubelstukken een ultiem zitcomfort ervaren.


Made with love

Standaarden van Indera zijn onder andere modularity, personality & durability. De combinatie van deze drie belangrijke aspecten binnen het bedrijf zorgen voor de mooiste creaties. Kwaliteit en comfort komen daarom terug in ieder Indera meubelstuk. Dit komt naar voren bij alle ontwerpen in de collectie aan banken en sofa’s. Door de nauwe samenwerking tussen de beste designers, uit zowel binnen- als buitenland, kan het merk meubels creëren met de beste afwerking en unieke uitstraling.

Ieder meubelstuk heeft een ander verhaal. Daarom creëert Indera ontwerpen die een stuk beleving en emotie met zich meebrengen. Iedere meubel liefhebber zal verstelt staan van de uitzonderlijke kwaliteiten van dit merk. Doordat onze ontwerpers zo’n open mind hebben, geven zij ieder meubelstuk een eigen identiteit. Het maatwerk in de productie is duidelijk terug te zien bij ieder meubelstuk. Topdesigners die een samenwerking zijn aangegaan met Indera zijn onder anderen Fabiaan van Severen, Stefan Steenkist en Wim Segers.

Duurzame meubels van Indera

Hiernaast zijn de meubelen van Indera erg duurzaam te noemen. Doordat het merk gebruikmaakt van de beste materialen en de productie op een uiterst efficiënte en hoogwaardige manier uitgevoerd wordt, gaan de meubels generaties lang mee. Wel zo duurzaam! Zo wordt de stoffen of leder bekleding uitvoerig getest op slijtage, gewicht en andere weerstanden. Hiernaast zorgt Indera voor tijdloze modulaire mechanismen die er niet alleen geweldig uit zien, maar ook nog eens erg milieuvriendelijk en duurzaam zijn!


Tijdloos modulair banksysteem

Een voorbeeld van zo’n modulair banksysteem is het Fauve model. Hierin is de perfecte combinatie tussen het beste zitcomfort en tijdloos meubilair perfect samengekomen. De bank heeft een mooi contrast met de strakke gestoffeerde buitenste gedeeltes en de lossere kussens om in te gaan zitten. Al met al geeft deze bank een gevoel van elegantie en heeft het een luchtige uitstraling. Een echte blikvanger binnen uw interieur met een ruime keuze aan stof en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Indera collectie Home Heroes

Home Heroes heeft een ruime collectie aan Indera meubels. Dit Belgische innovatieve merk zorgt met zijn creaties voor de perfecte balans tussen comfort en kwaliteit. Er worden geen compromissen gesloten tussen deze facetten, waardoor het merk zich erg geliefd maakt. Ervaar deze bank zelf en kom langs in onze showroom! Hier laten onze interieuradviseurs u graag meer zien van dit geweldige merk of een van onze andere merken. Kom in contact met ons en ontdek de prachtige meubelen en accessoires van de Home Heroes collectie!