Fritz Hansen beschrijft haar collectie als origineel, puur, sculptural en tijdloos.

Het befaamde Deense merk staat voor meubelen die aanspreken en zich onderscheiden. De vormgeving en kwaliteit zijn geroemd. De ontwerpfilosofie van Fritz Hansen is dat de producten een doel moeten hebben. Ze moeten voldoen aan de behoeften van de gebruiker en moeten functioneren.

Fritz Hansen gelooft in eenvoud en minimalisme. Fritz Hansen werkt samen met individuele architecten en designers. De coöperatie is gebaseerd op een gezamenlijke denkwijze dat hedendaags en mooi design de kwaliteit nooit in de weg mag staan.

De bekende modellen van Fritz Hansen zijn:

Egg Chair                              Bureaustoel 3217

Hansen Ro                            3130 Grand Prix

7serie Vlinderstoel              Swan

 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Fritz Hansen

 

Het meubelmerk Fritz Hansen werd in 1872 opgericht door visionair meubelmaker Fritz Hansen. Hij heeft in Denemarken en wereldwijd zijn stempel gedrukt op de designgeschiedenis. Door de jaren heen is het Deense merk uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd internationaal interieurmerk. Dit heeft het merk bereikt door de manier van filosoferen over de ontwerpen. De ontwerpers willen een bepaalde mate van exclusiviteit uitstralen, waardoor de meubels bestempeld worden als ‘premium kwaliteit.’ 

Daarnaast zijn de meubels geproduceerd met de beste innovaties, nieuwste technieken en mooiste materialen. Ieder ontwerp is tot in de puntjes uitgedacht om ervoor te zorgen dat de meubels verfijnd zijn en een sterke, eigen identiteit hebben. De tijdloze meubels met hoge kwaliteit stralen een bepaalde mate van luxe uit. Een meubel zal een echte toevoeging zijn aan uw woonruimte door de prachtige uitstraling en het ongekende zitcomfort. Hierdoor kunt u optimaal genieten van ieder moment en volledig tot rust kan komen. 

Fritz Hansen Fabriek 

Met veel passie en vakmanschap wordt dit merk dagelijks vertegenwoordigd door de beste ontwerpers, meubelmakers en designers ter wereld. Op het gebied van duurzaamheid en MVO loopt het merk continu voorop. Hierdoor ontvangt het bedrijf ieder jaar verschillende certificaten en prestiges.

Fritz Hansen stoel

Een Fritz hansen stoel is zo veel meer dan alleen een zitmeubel. Het is een prachtige verschijning waar u de mooiste herinneringen zult maken. Op de Fritz Hansen vlinderstoel zal u de mooiste tafelgesprekken voeren, de lekkerste gerechten eten en de leukste spelletjes spelen met uw familie of vrienden. Het iconische ontwerp van Arne Jacobsen is door de jaren heen uitgegroeid tot een succesvol designericoon. Door de unieke maar toch herkenbare (vlinder) vorm past deze prachtige verschijning in ieder interieur. Ook de Fritz Hansen Egg chair is een zeer geliefd product dat behoort tot de echte klassiekers. De stoel heeft een ongekend zitcomfort door de perfecte materialen en stoffen die gebruikt zijn. Ook zorgt de stoel ervoor dat u volledig tot rust kan komen, doordat de perfecte houding continu aangehouden wordt. Deze houding zorgt voor totale ontspanning van uw lichaam. U zal zeker verliefd worden op deze innovatieve relax stoel. 

De Home Heroes collectie van Fritz Hansen heeft naast eetkamerstoelen, stoelen en fauteuils, ook een Fritz Hansen bureaustoel in hun aanbod! Deze bureaustoel komt voort uit de populaire vlinderstoel serie. Gun uzelf het beste en geniet van deze bureaustoel, waarin u erg efficiënt zult werken en nooit meer last heeft van nek- en/of rugklachten.

Fritz Hansen partner van HomeHeroes

Het Deense merk Fritz Hansen kenmerkt zich met opvallende, maar toch stijlvolle modellen die er niet alleen geweldig uitzien, maar zeker zo goed zitten. Daarom is Home Heroes officieel dealer van dit innovatieve Deense meubelmerk. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? En zou u wel eens willen ervaren hoe goed de stoelen van Fritz Hansen daadwerkelijk zitten? Kom dan zeker eens langs in onze prachtige showroom, gelegen in Zevenbergen. Onze interieuradviseurs geven u graag deskundig advies en voorzien u van alle informatie die u maar nodig heeft. U kunt geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons opnemen en kom langs in onze prachtige showroom!