Een innoverend Nederlands meubelbedrijf dat wil mee gaan met de tijd en zich constant ontwikkelt met de nieuwste technieken en mooiste materialen om het beste uit ieder ontwerp te halen. EYYE vindt het erg belangrijk dat jouw smaak persoonlijk is én blijft. De meubels die het innovatieve merk op de markt brengt zijn erg modern en onderscheidend door de frisse uitstraling en eigentijdse look. Het meubelmerk wil zorgen dat jouw interieur thuis helemaal aansluit op jouw behoeftes en smaken waardoor jij je 100% thuis kan voelen.

EYYE wordt geproduceerd in Nederland

EYYE vind het ook erg belangrijk dat de producten die zij verkopen aan bepaalde normen voldoen. Zo is het een erg duurzaam bedrijf doordat ieder meubelstuk in Nederland wordt geproduceerd, van ontwerp tot het daadwerkelijk op de markt brengen. Dit is naast goed voor het milieu, ook goed voor de prijs van de producten doordat er geen tussenpersonen in het spel zijn. Hiernaast worden de meubels van EYYE gemaakt door alleen maar vakmensen die voldoende ervaring en passie voor het vak hebben, namelijk meubels ontwerpen en maken! Ook biedt het merk voldoende kansen aan talentvolle designers om zo de nieuwe klassiekers van de toekomst te ontwerpen. Dit maakt het merk zo bijzonder; de combinatie tussen leren van vroeger en ontwikkelen richting de toekomst.

EYYE: waar design en een geweldig zitcomfort samenkomen

Het merk is uniek te noemen door de prachtige designs die zij gemaakt hebben door de jaren heen. Door de juiste combinatie van een geweldig zitcomfort en een topuitstraling zijn de EYYE banken een lust voor het oog én erg comfortabel. Hierdoor passen deze geweldig in de woonkamer van dit moment. Neem het EYYE Dura model. De bank ziet er niet alleen comfortabel uit, dat is hij ook daadwerkelijk. Het is een stevige moderne bank die geschikt is voor ieder interieur. Doordat er vele stoffen en kleuren tot de mogelijkheden behoren is er altijd een Dura bank die bij uw smaken past!

Ook bij het model EYYE Cella straalt de klasse ervan af. Door de geweldige details en perfecte afwerking is deze bank een echte toevoeging aan uw woonkamer en ervaart u een puur gevoel van luxe en comfort. Combineer een van deze banken met een prachtige fauteuil om uw woonkamer af te maken. U zult verliefd worden van het zitcomfort en de geweldige uitstraling van het EYYE Puuro model. Deze moderne relaxstoel heeft niet alleen een draaifunctie, maar ook een kantelmechanisme waardoor heel uw lichaam volledig tot rust zal komen. Hiernaast is het een echte eyecatcher en een echte toevoeging aan uw woonkamer.

Home Heroes voorziet u graag van passend advies
Home Heroes is trotse partner van dit Hollandse en vooruitstrevende meubelmerk. Wij voorzien u daarom graag van meer informatie en laten graag onze stijlvolle showroom in Zevenbergen zien. Maak daarvoor geheel vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak via onze contactpagina. Onze interieuradviseurs helpen u graag.