B.I.C. – Carpets staat internationaal bekend voor het vervaardigen van hoogwaardige en op maat gemaakte tapijten volgens de Wilton weefmethode. Onze vakmensen werden meermaals bekroond voor hun uitmuntende expertise, innovatief denken en creativiteit.

Sinds de oprichting in 1956 biedt B.I.C. Carpets een persoonlijke service en levert een uitzonderlijke kwaliteit en flexibiliteit aan zijn klanten overal ter wereld. Onze tapijten vindt u op ambassades en luxejachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.

Bij B.I.C Carpets houden we de vinger aan de pols van de steeds veranderende wereld van interieurinrichting. Zo kunnen we tapijten vervaardigen die zich aanpassen aan de altijd evoluerende noden van ons cliënteel. Design en kleur hebben immers een aanzienlijke impact op de look and feel van uw omgeving.

Bekende design  van B.I.C. Carpets zijn;

  • Galaxy
  • Shadow
  • Impulse
  • Stone
  • Harbor
  • Gradient 

Home Heroes interior is officieel Dealer van B.I.C. Carpets

Luxueuze handgetufte karpetten

Het Belgische kwaliteitsmerk BIC Carpets beschikt al sinds het jaar 1956 over een ruim aanbod aan luxueuze handgetufte karpetten. Deze tapijten voldoen alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn een lust voor het oog en worden gemaakt volgens een jarenlange traditie. De karpetten zijn volgens de Wilton weefmethode geweven; wat zorgt voor een ongekende klasse en luxe uitstraling. Ieder vloerkleed wordt met de hand afgewerkt om tot een prachtig exemplaar te komen. Door de verfijnde ontwerpen en verschillende mogelijkheden is uw nieuwe vloerkleed een perfecte toevoeging aan uw interieur en maakt het uw woonruimte tot een warm geheel.

Ecologische vereisten

Binnen BIC Carpets speelt duurzaamheid een erg belangrijke rol. Zo is ieder tapijt is gemaakt met strikte naleving van alle ecologische vereisten en worden de kleden volledig geproduceerd met duurzame materialen waarbij continue rekening wordt gehouden met de milieu standaarden. Hiernaast wil BIC Carpets voorop lopen als het gaat om Creatieve high end oplossingen voor geweven vloerbedekking. Hierdoor gaan de producten een lange tijd mee en kan het bedrijf hun kwaliteit op een steeds duurzamere manier in hun producten verwerken. 

De op maat gemaakte tapijten van BIC Carpets zijn internationaal erkend door vele tevreden klanten. Zo zal u zeker een BIC Carpet terug zien komen in bijvoorbeeld directiekantoren, hotels, luxe jachten en vliegtuigen.

Verschillende modellen BIC Carpets

BIC Carpets beschikt over verschillende prachtige met de hand geweven modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen. Van strak moderne tot klassiek gevormde modellen. Daarom is er altijd een BIC Carpet kleed die perfect past binnen uw interieur. Door het kwaliteitswol zullen uw voeten uitermate zacht aanvoelen wanneer deze in aanraking komen met het vloerkleed. 

 Eén van de topmodellen binnen de collectie van BIC Carpets is het Stone model. Dit model is gebaseerd op elegantie van smalle steegjes in typische pittoreske dorpjes op de Griekse eilanden.
Deze omgeving inspireerde Lucien Vlerick om tot het Stone tapijt te komen. Het vloerkleed is gemaakt van hypoallergeen wol dat lang zijn vorm behoudt, een evenwichtige warmte-isolatie heeft en makkelijk te reinigen is. Uiteraard is dit model ook op maat te bestellen. 

 Hiernaast is het Galaxy model een kleed van topkwaliteit met een erg luxe uitstraling. Dit komt onder andere door het hoogglanzende uiterlijk en strakke design. Dit vloerkleed is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

 Op zoek naar een kleed die een bepaalde sfeer geeft in uw woonruimte? Een kleed dat heel uw woonkamer tot een geheel maakt? Dan is het Shadow 2.0 model precies wat u zoekt. Het kleed geeft een rustig gevoel, maar is tegelijkertijd een ware eyecatcher binnen uw woonruimte. De luxueuze uitstraling en glanzende afwerking zorgen voor een prachtig ontwerp, die al vele klanten gelukkig heeft gemaakt. 

 BIC Carpets collectie Home Heroes

Home Heroes beschikt over een ruime collectie aan BIC Carpets. Bij het innovatieve merk worden alleen de beste materialen gecombineerd met de kennis en het vakmanschap van de specialisten die het bedrijf zo bijzonder maken. Er wordt met veel passie en souplesse gewerkt om ieder kleed met oog voor detail te produceren en af te leveren. Alleen het beste wol wordt gebruikt en de moderne benadering van tapijtkunst komt in ieder vloerkleed volledig tot zijn recht. Dit zorgt voor die unieke en luxe uitstraling.

Bent u enthousiast geworden over BIC Carpets? Dat snappen wij! Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van het perfecte vloerkleed dat bij u past. Neem daarom geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op en kom gezellig langs in onze showroom.