Artifort: waar Art & Comfort samenkomen.

De naam zegt het al: het merk Artifort staat voor Art & Comfort. Artifort onderscheidt zich door een tijdloos design te combineren met een herkenbaar assortiment aan kwaliteitsmeubels. Dit geweldige Nederlandse merk is niet alleen in ons land erg populair, ook in andere landen is Artifort een zeer geliefd meubelmerk. Het assortiment van Artifort is variërend en van hoge kwaliteit. Verschillende meubels in de collectie zijn:

Artifort, opgericht in 1890

Al sinds het jaar 1890 produceert het merk Artifort een geweldig aanbod aan meubels. Hierdoor is het een gewaardeerd meubelmerk geworden, geschikt voor een breed publiek. Dit werd mede mogelijk gemaakt door topdesigner Pierre Paulin. De Frans industrieel ontwerper won onder andere de American Industrial Design Award met zijn Ribbon model. Ook ontwierp hij jarenlang de vliegtuigstoelen van Air France en ontwikkelde hij de klassieke design fauteuil Orange Slice.

Vrolijke kleuren, een tijdloos design en optimaal zitcomfort
Artifort staat bekend om haar vrolijke kleuren en tijdloze design: een geliefde combinatie voor veel meubelliefhebbers. Veel jonge ontwerpers kunnen bij Artifort hun creatieve inzicht kwijt. Het resultaat? Unieke en stijlvolle items, zoals de Artifort mare bank, die zich kenmerkt door de strakke lijnen en unieke vormgeving. Of kijk naar de Artifort Shark, die juist een prachtige moderne uitstraling heeft en geprezen wordt door een ultieme zitcomfort en de beste innovaties.

Het zitcomfort van de Artifort meubelstukken is subliem te noemen. Door de beste materialen en de hoogste kwaliteitsnormen zal ieder Artifort product een ongekend goede zitervaring geven. Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat de meubels van Artifort jarenlang meegaan, doordat de stoffeerder, houtbewerkers, naaisters en lassers een ongekend hoog vakmanschap hebben. Niet alleen fijn voor u! Maar ook voor het milieu. Kom volledig tot rust, geniet van ieder moment en beleef de mooiste momenten met het unieke aanbod van Artifort.

Home Heroes trotse partner van Artifort

Home Heroes is trotse partner van Artifort. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte stijl, waarin u uzelf thuis zult voelen. Dit kan natuurlijk met Artifort, maar ook met een van onze andere prachtige merken. Daarom zien we u graag verschijnen in onze showroom te Zevenbergen. Maak geheel vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar!