Een Van Besouw tapijt of karpet geeft elke ruimte het juiste karakter. Al vanaf 1839. Wereldwijd staat Van Besouw bekend om het innovatieve lusjestapijt. Vandaag de dag worden de tapijten en karpetten ontwikkelt en produceert Van Besouw volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften. De juiste prijs-kwaliteit verhouding van strak en sober tot super luxe. Een vloerkleed voor ieder huis.

Bekende design van Besouw zijn;

3801
2605
2606
3805
2404

Home Heroes interior is officieel Dealer van Van Besouw

Door een Van Besouw tapijt maakt u van uw interieur een prachtig geheel. Het is de finishing touch van uw woonkamer of andere woonruimte en zorgt voor het juiste karakter van uw huis of kantoor. Het innovatieve merk, dat zich gespecialiseerd heeft in het produceren van kwaliteitskarpetten, is al sinds 1839 bezig met het ontwikkelen van de beste vloerkleden volgens drie unieke processen: breien, weven en tuften.


Van Besouw tapijt

Van Besouw staat voor het continu vernieuwen en innoveren om te komen tot de mooiste eindproducten. Zo vindt Van Besouw dat je aan het tapijt moet kunnen zien op welke manier het geproduceerd is. Deze productietechniek zorgt voor een onverwoestbare kwaliteit. Andere herkenbare  eigenschappen aan het merk zijn de unieke materialen, de ervaren werknemers en bijzondere structuren.

Een tapijt van het innovatieve merk Van Besouw is geproduceerd van gebreid materiaal. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo krijgen de eigentijdse tapijten een ongekende poolvastheid, dat zorgt voor een lange levensduur, waarbij het vloerkleed er netjes uit blijft zien. Van Besouw geeft haar producten een eigen karakter. Dit komt door de bijzondere structuren en het schrijvende karakter die de kleden bezitten. Bij het weven van de karpetten worden de lengtedraden door de kammen op en neer geweven. Materialen als wol, polyamide en geitenhaar worden toegepast om tot het perfecte geheel te komen. Ook bij het tuften worden de meest unieke materialen gebruikt om de mooiste creaties te realiseren.

Een kleed van ”Van Besouw” is de ultieme aanvulling aan uw woonkamer, zithoek of andere leefruimte. Een karpet op uw vloer zorgt ook nog eens voor een betere akoestiek in de betreffende ruimte. Uw huis zal stralen als nooit tevoren door een nieuw eigentijds tapijt. Door de kwaliteit van het karpet zullen uw voeten zacht aanvoelen. Ook heeft een kleed een prachtige uitstraling door de gave structuur en de vele mogelijkheden aan toonaangevende kleuren.


Duurzame kwaliteitsvloerkleden

Van Besouw kijkt niet alleen naar de beste kwaliteit of de mooiste uitstraling. Ook duurzaamheid staat centraal bij dit unieke bedrijf. Zo zijn de producten ecologisch verantwoord door de natuurlijke materialen of natuurvriendelijk synthetische producten. Dit is het geval bij het katoen, wol en polyamide. Hiernaast wordt het productieproces op een zo efficiënt en duurzaam mogelijke manier ingevuld. Naast de grondstoffen is de levensduur erg belangrijk. Daarom zorgt Van Besouw ervoor dat de tapijten een veel hogere levensduur hebben, dan een gemiddeld vloerkleed.


Katoenen tapijt

U heeft natuurlijk een persoonlijke keuze als het gaat om het vloerkleed dat perfect bij u past. Daarom biedt het merk vloerkleden aan in verschillende stijlen, kleuren en maten (tot wel kamerbreed!). Houdt u van een strak model en bent u liefhebber van een katoenen tapijt? Bekijk dan de 38 katoen serie.

Hiernaast is de softserie een topper binnen de collectie. Met zijn verschillende modellen, die in verschillende diktes, hoogtes, kleuren en glans leverbaar zijn, is er altijd een Van Besouw tapijt dat perfect aansluit bij uw interieur en smaken. Als u houdt van een sterk, vuil en waterafstotend tapijt is de Van Besouw wol serie de beste keuze. Deze is in verschillende kleuren en groottes leverbaar en beschikt over de kwaliteit die past bij het merk. 

Van Besouw collectie Home Heroes

Home Heroes is trotse partner van dit innovatieve merk. Al sinds de oprichting van Jan van Besouw in 1839 is het merk bezig om het proces te blijven verbeteren als het gaat om organisatie, productontwikkeling en de beste werkomstandigheden. Vandaag de dag is Van Besouw uitgegroeid tot productiebedrijf van bijzondere, hoogstaande en persoonlijke karpetten. Ieder ontwerp is op haar manier eigenzinnig te noemen met de verschillende specificaties die zorgen voor een vloerkleed dat uw woonkamer zal doen verwarmen en verrijken. 

De interieuradviseurs van Home Heroes helpen u met persoonlijk advies graag bij het vinden van het perfecte vloerkleed. Neem daarom geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op. We zien u graag verschijnen bij ons in de showroom!