Sur en Plus is een Belgische firma die hoogwaardige zitmeubelen produceren. Zij onderscheiden zich door producten op de markt te brengen met een perfecte afwerking, originaliteit en hoge creatieve waarde.

Strakke vormen met een meer dan comfortabel zitcomfort, de beste stofferingen en de beste kwaliteit daar staat Sur en Plus voor.

Architecturaal wonen met een tijdloze uitstraling. De uitgebreide collectie banken van Sur & Plus passen in vrijwel ieder interieur.

Laat u informeren op onze showroom.

De bekende modellen van Sur&Plus zijn:

Extend Basic            Dexter

Noa                            Ruben

Bo                               Extend

Me Time

 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Sur & Plus

Het Belgische meubelmerk Sur & Plus is een van de topmerken in de collectie van Home Heroes. De ontwerpers en meubelmakers van dit merk streven constant naar perfectie en vernieuwing. Zij willen met de nauwe samenwerking tussen de product designers en architecten zorgen voor een vernieuwend design statement. Het talent wat zij in zich hebben, kunnen zij dan ook volledig kwijt in het ontwerpen en ontwikkelen van kwaliteitsmeubels. Ook bij het productieproces wordt dagelijks gekeken hoe deze nóg efficiënter kan worden ingericht. Hierdoor heeft het innoverende merk een sterke identiteit opgebouwd die al voor vele prachtige interieurs heeft gezorgd. Ook is duurzaamheid een belangrijk punt binnen het bedrijf. Dit is terug te zien in de bedrijfsvoering, doordat er steeds wordt gekeken naar nieuwe technologische ontwikkelingen om zo het milieu in tact te houden. 

Het designer merk wil een voorloper zijn in het ontwerpen van meubels voor de woonkamer van dit moment en de toekomst. Een prachtig design heeft namelijk ook echt een meerwaarde. Zo vindt Sur & Plus dat een stijlvol design waar de consument zich prettig bij voelt, er ook echt voor zorgt dat je leven een stukje aangenamer zal zijn. De Belgische interieurdesigner wil ervoor zorgen dat de gebruikers van de meubels zich ook echt verbonden voelen en hun eigen identiteit terug kunnen zien.  

Sur & plus bank


De uitstraling van de Sur & Plus bank is uniek te noemen door de geweldige afwerking, unieke stofsoorten en het gebruik van de beste materialen. De moderne en originele basis wordt afgemaakt door de creativiteit die in de bank geslepen zit. De tijdloze modellen stralen ongelofelijk veel klasse en rust uit, waardoor de Sur & Plus banken in veel interieurs passen. 

Iedere Sur & Plus bank moet er natuurlijk goed uitzien, maar het is nog belangrijker dat de zitmeubels lekker zitten. Doordat de kwaliteit van de vullingen van ongekend niveau is, zal u een hoog zitcomfort ervaren. Ook worden de nieuwste technieken gebruikt bij het produceren en ontwerpen om er voor te zorgen dat u de perfecte houding aan kan houden. U zult u totaal kunnen ontspannen op bijvoorbeeld de Sur & Plus Extend. Deze bank heeft een geweldig uiterlijk en wanneer u in de bank zit wilt u er echt niet zomaar uitkomen. Hiernaast is de bank te bestellen in vele opstellingen, zodat hij helemaal op maat kan staan in uw woonruimte. Ook het model Sur & Plus Noa is een erg geliefd model door de unieke  uitstraling die compleet wordt gemaakt door de elegante pootjes. Of kijk eens naar het Sur & Plus Dexter model. De strakke lijnen vormen een perfecte combinatie met de ronde elementen en het doorlopende zitgedeelte wat zorgt voor een prachtig plaatje. De actieve zit waarborgt de perfecte houding, waardoor uw rug en nek totaal ontlast worden en u een totaal gevoel van ontspanning zal ervaren.  

Sur & Plus aanbod Home Heroes


Het ruime en prachtige aanbod Sur & Plus banken  is verkrijgbaar bij Home Heroes. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de bank die perfect past bij uw smaken en wensen. We zien u daarom ook graag langskomen in onze showroom te Zevenbergen. Maak geheel vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak door contact met ons op te nemen.