Het Spaanse merk Nanimarquina

Het Spaanse merk Nanimarquina staat bekend om haar prachtige ontwerpen van muur- en vloerkleden. Het familiebedrijf loopt al tientallen jaren voorop als het gaat om het produceren van de mooiste designs. Nani Marquina had al snel bewondering voor haar vader nadat hij verschillende prestigieuze prijzen had gewonnen voor zijn unieke creaties. Daarom startte de ontwerpster in het jaar 1987 haar eigen bedrijf om karpetten te ontwerpen met moderne designs en de gaafste kleurencombinaties. Het hedendaags design van de vloerkleden en tapijten van Nanimarquina zijn geliefd door heel Europa en zorgen voor de perfecte finishing touch van menig interieur.

Nanimarquina kleed

Ieder Nanimarquina kleed wordt met dezelfde passie en vakmanschap ontworpen en geweven. En niet zomaar op een manier; de volledige productie wordt met de hand vervaardigd en de traditionele manier van knopen en weven is nog steeds de basis van het proces. Doordat deze weefspecialisten niet overal ter wereld te vinden zijn, is de productie van het traditionele merk verhuisd naar landen waar deze prachtige manier van weven nog steeds de standaard is. Dit zorgt voor de mooiste creaties die een geweldige toevoeging zijn voor bijvoorbeeld uw woon- of eetkamer.

Nanimarquina vloerkleden

Nanimarquina maakt al jarenlang de mooiste vloerkleden op hun eigen traditionele manier. Hiernaast is het designer merk continu bezig om van de wereld een mooiere plek te maken. Zo willen zij een steentje bijdragen aan het welzijn van de lokale bevolking waar de kleden en tapijten geproduceerd worden. Ook worden de tapijten volledig met de hand geproduceerd, waardoor de collectie erg duurzaam te noemen is.

Ieder vloerkleed van Nanimarquina bezit het keurmerk ”Care & Fair.” Dit geeft aan dat er geen kinderen zijn betrokken bij de productie. Doordat 1% van de omzet wordt geïnvesteerd in het Care & Fair programma kunnen kinderen in de omgeving waar de productie plaatsvindt naar school.

De mooiste Nanimarquina tapijten

Door de ruime collectie van Home Heroes aan Nanimarquina tapijten is er altijd wel een vloerkleed die perfect past bij uw interieur en wensen. In onze showroom vindt u daarom verschillende soorten, maten en kleuren Nanimarquina ontworpen. Ook is een aangepaste maatvoering mogelijk om tot het kleed te komen die perfect past in uw woonruimte.

Home Heroes biedt verschillende modellen Nanimarquina kleden aan die al vele stijlvolle woonruimtes hebben verrijkt met een unieke uitstraling. Bekijk bijvoorbeeld eens het Medina model. Door de unieke kleurencombinaties en de uitzonderlijke kwaliteiten is dit kleed een perfecte toevoeging aan uw woonkamer. Als u liever een rustiger model wenst, is het Nanimarquina Tres model de beste keuze. De perfecte weefstructuur en het oog voor detail is goed terug te zien bij dit innovatieve kleed. Hiernaast is het Capas model een populair product. Met de mooiste kleurencombinaties waar het merk bekend om staat, zal dit accessoire ongekend mooi uitkomen in vele woonruimtes. 

Nanimarquina collectie van Home Heroes

Home Heroes heeft een ruime collectie aan Nanimarquina tapijten. Met de beste soorten wol en de meest ervaren werknemers komt het merk tot de prachtigste ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en helpen u graag bij het vinden van het vloerkleed dat perfect bij u past. Neem daarom gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons op en kom langs in onze showroom. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar.