Moooi

Sinds de start van het Nederlandse merk Moooi in het jaar 2001 beloofden de bedenkers elkaar plechtig om er iets legendarisch van te maken. Marcel Wanders en Casper Vissers willen de wereld de meest innovatieve, stoere en inspirerende ontwerpen laten zien met de collectie meubels van Moooi. Daarom bestaat de naam van het innovatieve merk ook uit 3 O’s. Die derde staat voor het extra’s en de meerwaarde die het merk wil overbrengen op het gebied van natuurlijke schoonheid en uniek zijn. Niet voor niets is de filosofie achter het merk ‘’leef uitzonderlijk’’. Met een scherp oog voor detail is ieder nieuw product van Moooi ‘uniek’ in zijn soort te noemen. 

Moooi collectie


De collectie van het Nederlandse designlabel Moooi kenmerkt zich door de hoogstaande kwaliteit en de verfijnde afwerking, die terugkomen in ieder meubelstuk. De visie van Moooi is dat iedereen zich thuis moet kunnen voelen door zijn/haar persoonlijke interieur. Met de perfecte mix van meubels, accessoires en verlichting binnen de collectie van Moooi wil het merk dit graag mogelijk maken. Wist u dat Moooi ook een prachtig plekje in het stedelijk museum heeft?

Moooi ontwerpers


De ontwerpers van Moooi zijn continu in de eigen ontwerpstudio bezig met het doorontwikkelen van de meubels en steeds op zoek naar de origineelste ideeën die pure schoonheid en creativiteit uitstralen. Daarom krijgen de designers alle tijd en ruimte om hun visie volledig terug te laten komen in hun ontwerpen. Moooi geeft een podium aan nieuw talent en internationaal bekende ontwerpers om hun creatieve blik op de wereld terug laten te komen in eigentijdse meubels. Met de beste materialen en gaafste ontwerpen wil Moooi zich onderscheiden en de mooiste meubelcollecties realiseren die generaties lang mee kunnen. Dit doen de meest toonaangevende ontwerpers binnen het bedrijf met veel passie en plezier, iedere dag weer. Samen streven zij naar het hoogste haalbare en continue ontwikkeling om een innovatief en vooruitstrevend bedrijf te zijn én te blijven. Naast de ontwerpen van Marcel Wanders bevat het portfolio van Moooi een reeks werken van andere nationaal en internationaal erkende ontwerpers, als Bertjan Pot, Maarten Baas en Ross Lovegrove.

Moooi producten


De prachtigste designmeubelen van Moooi vindt u terug in onze showroom. Eén van de prachtige producten binnen de collectie is de Bart Sofa. Deze bank heeft een uniek design en een ongekend zitcomfort. De perfect doorgestikte stof en de ronde vormen geven de bank een prachtige uitstraling. De Bart Sofa is een prachtige bank door de combinatie van stoffering, ontwerp en vele kleurmogelijkheden. Wilt u liever een stoel toevoegen aan uw interieur? Ook de collectie Moooi stoelen zijn verkrijgbaar bij HomeHeroes. 

Moooi verlichting


Ook als u op zoek bent naar Moooi lampen en verlichting bent u bij HomeHeroes aan het goede adres. Bekijk bijvoorbeeld de Moooi Heracleum II Led. Dit geweldige ontwerp is een idee van BertJan Pot. De hanglamp is geïnspireerd om van zoveel mogelijk LED-lampjes (63!) een echte designlamp te maken. Heracleum is namelijk de Latijnse vertaling voor berenklauw. Een geweldige toevoeging aan uw interieur in uw woonkamer, eetkamer of hal. Hiernaast is de Moooi random light één van de unieke lampen uit de collectie. De verlichting is gemaakt van glasvezel en epoxyhars. Dit, in combinatie met de verchroomd stalen hanger, geeft de lamp een unieke en chique uitstraling. 

Moooi aanbod HomeHeroes
HomeHeroes is trots dat het zich Moooi dealer kan en mag noemen. Dit prachtige designermerk heeft met haar unieke en ruime collectie aan kwaliteitsmeubels een stempel gedrukt op de huidige interieurwereld. Bent u benieuwd geworden hoe de producten van Moooi er daadwerkelijk uitzien? Kom dan langs in onze showroom in Zevenbergen! U kunt gemakkelijk een afspraak maken door contact met ons op te nemen. Onze stylisten staan voor u klaar en helpen u graag met het samenstellen van het interieur dat bij u past!