Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen.

Ieder meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving en is zorgvuldig afgewerkt.

Montis meubelen staan niet voor niets bekend om hun uitstekende kwaliteit.

Kom langs om te kijken naar deze prachtige collectie en laat u adviseren. Wij zorgen dat u de beste prijs kwaliteit verhouding krijgt met uw Montis meubel.

De bekende modellen van Montis zijn:

Axel                 Enzo

Geraldine         Vico

Flint                  Puk Low 

Chaplin            Back me Up

 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Montis

 

Industriële elegantie, dat is waar het innovatieve meubelmerk Montis voor staat. Met alleen de beste ontwerpers en de beste en meest exclusieve materialen zorgt Montis al sinds 1974 voor een frisse en moderne uitstraling, die het bedrijf terug laat komen in de collectie. De Montis collectie levert topkwaliteit design meubelen met een oog voor detail. Niet voor niets is een veelgebruikte uitspraak van het meubelmerk ‘’Onderzoek alles, behoud het goede’’.

Nederlands designermerk Montis

Het Nederlandse designermerk streeft altijd haar kernwaarden na. Zo is ieder Montis meubel gemaakt van de beste materialen, met puur vakmanschap en erg functioneel. Door continu door te ontwikkelen en te innoveren wil Montis voor blijven lopen op de concurrentie als het gaat om het produceren van kwalitatieve meubels met een geweldige uitstraling en superieur zitcomfort. Dit doet het innovatieve merk met specialisten op ieder gebied. Van stoffeerders tot naaiers en van tekenaars tot de mensen op de snijafdeling. Het innoverende bedrijf staat vol in het leven en weet precies wat nodig is om de klant in het beste meubelstuk te kunnen voorzien. Zo speelt Montis met haar uitgesproken kleurstellingen en eigenzinnige vormgeving in op de hedendaagse behoeften. 

Montis meubelen

Het interessante aan het Montis Logo is dat het volledig bestaat uit kleine puntjes. Hiermee wil het industriële designerbedrijf laten zien dat iedere tekening begint met een startpunt. Dit is de basis om verder te gaan met het ontwerp en de perfecte industriële elegantie na te kunnen streven. De karakteristieke stippen zijn tegelijkertijd kleine cirkels, die pure perfectie en oneindigheid vertegenwoordigen, maar ook volledige onafhankelijkheid. Hiermee wil het merk laten zien dat zij altijd volledig achter hun keuzes staan.

De uitstekende kwaliteit en geweldige designs van Montis verrijken het aanbod van de Home Heroes collectie. Door de strakke vormgeving en de nauwkeurige afwerking zijn de ontwerpen van Montis een echte toevoeging aan uw interieur. Bekijk bijvoorbeeld in onze collectie Montis banken het Montis Axel model. Dit is de perfecte zitbank die het beste van twee werelden samenbrengt. Subliem zitcomfort en een ongelooflijk fraaie uitstraling. Kom volledig tot rust, lees een goed boek of kijk de leukste films op deze actieve en comfortabele bank, die meer dan 30 mogelijkheden wat betreft maten en elementen heeft. Hiernaast is de Montis Domino een erg gewaardeerd model, doordat veel kleurencombinaties, opstellingen en maten mogelijk zijn. Ook heeft deze bank een fraai design en beschikt het over de meest innovatieve eigenschappen die een bank van deze tijd verdient.

Montis Chaplin stoel

In onze collectie vindt u naast Montis banken, ook Montis stoelen. Zo is de Montis Chaplin stoel een geliefd product. U ervaart een perfecte zithouding wanneer u aan de eetkamertafel zit. Hiernaast is deze eetkamerstoel ook nog eens in vele kleuren te bestellen en heeft de Montis Chaplin een stoere uitstraling. Bent u meer op zoek naar een relax stoel, waarin u urenlang weg kan dwalen in een goed boek of volledig tot rust wil komen? Dan is de Montis fauteuil een échte aanrader.

 

Montis collectie Home Heroes

Benieuwd geworden naar de Montis collectie? We zien u graag verschijnen in onze prachtige Home Heroes showroom in Zevenbergen. Onze specialisten helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte interieur. Neem daarvoor gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze stylisten.