Mobitec is een Belgisch meubelmerk dat zich sinds 1990 heeft gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande stoelen en tafels. Designliefhebbers door heel Europa hebben al kennis gemaakt met de prachtige Mobitec meubelen. De gezamenlijke passie van de ontwerpers van Mobitec voor het ontwerpen van de mooiste designs met kwaliteitsmaterialen, maakt het merk zo bijzonder. Het bedrijf is gevestigd in de stad Eupen, op het drielandenpunt tussen België, Nederland en Duitsland. De Mobitec stoelen en tafels kunnen volledig afgestemd worden op de persoonlijke smaken en interieur van de klant. 

Mobitec stoelen

 De stoelen van Mobitec zijn gemaakt van de mooiste materialen en producten. Deze worden allen op aanvraag geproduceerd. Zo bieden wij voor veel modellen verschillende personalisatiemogelijkheden aan. Bij Mobitec vinden we het namelijk belangrijk dat u uw eigen smaken perfect terug ziet komen in uw persoonlijke interieur, en dat u uw specifieke wensen terugziet in uw meubelen. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en leersoorten. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van de bekleding en het ontwerp dat perfect past bij uw smaak en interieur. De Mobitec eetkamerstoelen zijn een prachtige toevoeging aan uw woonkamer door de strakke en moderne uitstraling. 

Naast de toffe uitstraling is het zitcomfort van de Mobitec stoelen van ongekend hoog niveau. De stoelen zijn zowel geschikt om een actieve houding op aan te nemen tijdens het eten als een passieve houding tijdens het natafelen. Ook de armleuningen zorgen voor een nog optimaler zitcomfort. Een compleet innovatief ontwerp uit de collectie is de Mobitec Mood 95. Deze stoel heeft alle kwaliteiten die u zou willen zien van een designer eetkamerstoel. Hiernaast beschikt Home Heroes over een brede keuze aan eetkamerstoelen, zoals Mobitec Enora, Mobitec Rob en de Mobitec Colibri. Alle stoelen worden met hetzelfde vakmanschap geproduceerd in onze ateliers in Polen. Hier worden dagelijks de mooiste creaties tot werkelijkheid gebracht. 

Diverse Mobitec meubelen

Naast een ruime collectie aan prachtige stoelen, beschikt Mobitec ook over verschillende tafels van hoogstaande kwaliteit. Doordat iedere stap van het proces – van het ontwerp en het selecteren van de materialen tot het produceren en leveren van de meubels – perfect doordacht is, kan Mobitec de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Hiernaast wordt dit proces op een duurzame manier doorlopen om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Een tafel is veel meer dan alleen een plek waaraan gegeten wordt. Het is een erg belangrijke plek in uw woonruimte. Hier worden de mooiste momenten beleefd. Geniet van  de heerlijkste gerechten, voer de mooiste gesprekken en beleef de leukste avonden met vrienden en familie. Mobitec biedt een ruim aanbod aan eettafels die volledig afgestemd kunnen worden op uw levensstijl, interieur en wensen. 

Mobitec meubelen ontdekt u bij Home Heroes

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige tafel of moderne eetkamerstoelen van Mobitec bent u bij Home Heroes aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande meubels die volledig aan uw wensen zullen voldoen. De gebruikte materialen zorgen samen voor de mooiste creaties die met veel passie en vakmanschap zijn geproduceerd. De interieuradviseurs van Home Heroes vertellen u graag meer over dit innovatieve merk en helpen u graag bij het vinden van de meubels die het beste passen bij uw interieurstijl. Neem daarom geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom 

Home Heroes interior is officieel Dealer van Mobitec