ARCO meubelen

Arco design tafels

Met veel passie en liefde voor het vak maakt Arco al 115 jaar lang de mooiste design tafels. Deze tafels worden vanuit puur vakmanschap geproduceerd. De hoge afwerking en de unieke ontwerpen maken Arco een gewaardeerd merk voor velen. Niet voor niets streeft Arco het gezegde: “kwaliteit boven kwantiteit” Daarom durft Acro gerust te stellen dat het de “beste houten tafels ter wereld” maakt. Alleen het allerbeste hout wordt geselecteerd om producten te ontwikkelen die generaties lang mee gaan. Niet alleen fijn voor u! Maar ook voor het milieu. Arco past de nieuwste technieken en technologieën toe en ontwikkelt zich continu. Dit doet het merk zonder hun tradities en gewoonten uit het oog te verliezen.

Home Heroes is officieel Arco dealer

 

Arco draagt bij aan verduurzaming meubelindustrie

Wist u dat voor de Arco Base, alleen maar hout gebruikt wordt van bomen die al gekapt moesten worden vanwege uiteenlopende redenen, zoals ruimte maken voor nieuwe beplanting. Hierdoor worden er door het innovatieve merk veel minder onnodige bomen gekapt. Bij Arco geniet u van een eettafel, die op een duurzame manier geproduceerd is.

Een eettafel wordt al lang niet meer alleen gebruikt om te dineren en ontbijten. Het is de laatste jaren meer en meer een plek geworden waar we de gehele dag doorbrengen. Er vinden zo ongelofelijk veel leuke gebeurtenissen rond een eetkamertafel plaats. Je kan het tegenwoordig zelfs een ‘leeftafel’ noemen. Het middelpunt van het huis, waar je aan thuiswerkt, spelletjes speelt, een goed boek leest en de mooiste gesprekken voert met dierbaren. Arco helpt u graag met het maken van de mooiste herinneringen rondom deze belangrijke plek in het huis. Neem bijvoorbeeld de Arco Essenza tafel. Deze eetkamertafel is gemaakt met 100% massief hout en heeft een prachtige uitstraling. Hiernaast is de Arco Extenso een erg geliefde tafel. De eettafel is een zeer elegante verschijning en een échte toevoeging aan uw interieur door de perfect doorlopende nerven, het ongekend strakke tafelblad en de plaatsing van de poten, welke zorgen voor een robuust karakter. Naast deze twee modellen heeft Arco een mooi aanbod aan Arco stoelen en Arco bijzettafels.

 

Home Heroes: trotse partner van Arco

Wij zijn blij te vermelden dat Home Heroes trotse partner is van Arco. Dit duurzame en stijlvolle merk is een toevoeging aan ieder interieur. Heeft u vragen of wenst u nog wat extra informatie te krijgen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag met het maken van de beste keuzes die passen bij uw stijl en huis.