Een goed ontwerp weerspiegeld de balans van een prettig en functioneel woongebruik. Hierbij staan de bewoners centraal. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de woonwensen, de vorm, het volume, gebruik van kleur en soort materiaal. Wij zijn er in geslaagd om voor iedereen een passend advies te bieden.

Base advies | Base advies is als het ware dat de basis is gelegd en dat er plaats is voor kleine aanvulling cq aanpassingen. Dit advies bestaat uit twee elementen.
1) Het inventariseren en in kaart brengen van de wensen waarop wij het ontwerpvoorstel overleggen en de bevindingen bespreken.
2) Na evaluatie volgt een definitief indelingsplan waarop wij een voorstel uitwerken.

Model advies | Een nieuw huis aangekocht waarin wij adviseren en meedenken met een totaal plan. Er wordt gekeken naar de woonsituatie en wat de beste indeling is voor elke specifieke ruimte. In overleg worden de sfeerelementen vastgelegd en wordt alles in een duidelijke tekening uitgewerkt. De vele partners en adviseurs worden indien nodig ingeschakeld om tot een totaal aanbod te voorzien. Kleuradvies en lichtplan wordt gemaakt daar waar nodig. Na evaluatie volgt een definitief indelingsplan waarop wij een voorstel uitwerken.

Turn Key | Is vergelijkbaar met het Model advies. Echter het grote verschil schuilt in een stuk kostenbeheer. Budgetbewaking doormiddel van turn-key oplevering. Bij het bepalen van een budget wordt gezocht naar de juiste materialen en interieurstukken. Hierdoor bewaken wij de kosten en voorzien wij alles in een all-in prijs.

 

STOELEN
TAFELS
BANKEN
VERLICHTING

Geïnteresseerd? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in interieuradvies op maat van Home Heroes nabij Breda en Oosterhout? Neem dan contact op. Wij bespreken uw wensen graag als u belt naar 0168-335795. Samen maken we een afspraak op een moment dat uitkomt.

Ruim 2000 m² showroom

Altijd persoonlijk advies

Toonaangevende merken

Uitproberen altijd mogelijk