Corona Update


HET CORONAVIRUS: MAATREGELEN & MOGELIJKHEDEN

update 25.3.2020


Aangepaste openingstijden

Home Heroes interior is geopend volgens aangepaste openingstijden.


Openingstijden zijn aangepast naar;

Ma - Di . op afspraak voor Private Shopping

Wo - Do – Vr . 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag . 10.00 – 16.00 uur

Zondag . gesloten


Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 in Nederland nauwlettend in de gaten en zullen maatregelen aanpassen indien nodig volgens de richtlijnen van de Overheid en de RIVM.


Wij begroeten elkaar met een lach en een welkoms gesprek. Zo schudden wij geen handen meer en houden we de gepaste afstand van minimaal 1,5 mtr.


Extra Maatregelen

U bent van harte welkom en wij bieden de service zoals u van ons gewend bent. Wij verzoeken u vriendelijk uw bezoek aan onze showroom uit te stellen wanneer u verkoudheid – of griepverschijnselen zoals hoesten, niezen of koorts heeft. Ook onze medewerkers blijven bij deze klachten thuis.


Private Shopping

U kunt buiten de aangepaste openingstijden een ‘private shopping’ afspraak maken. Het bezoek aan de showroom met betrekking tot Private shopping is alléén mogelijk op afspraak na telefonisch of mail contact Tijdens een private shopping krijgt u de gelegenheid onze woonwinkel in alle rust te bezoeken en met de hulp van een van onze adviseurs uw interieur samen te stellen. Via onze website kunt u alvast een eerste oriëntatie overleggen over de wensen van uw interieur.


Bezorging

De bezorging en montage van uw nieuwe meubelen vindt uitsluitend plaats volgens afspraak. Hierbij worden door onze bezorging en montagedienst medewerkers de hygiëneregels in acht genomen naar het beleid van RIVM.

U kunt rekenen op contactloos bezorgen.