Poefs & Hockers

Filter

Categorieën

Merken

Kom naar Zevenbergen en kies heerlijke poefs uit

Met een poef of een hocker creëer je eenvoudig extra zitruimte én geef je jouw interieur meer sfeer. Maar wat is het verschil tussen deze twee zachte meubelstukken? Een poef is van oorsprong een verhoogd kussen waar je op kunt zitten en dat je kunt gebruiken als voetensteun. Een hocker hoort vaak bij een bankstel, waar hij vaak op verschillende manieren aan kan worden vastgeklikt. Door hem aan de zijkant te bevestigen, maak je jouw bank groter. Bevestig je hem aan de voorkant, dan tover je een deel van de bank om tot sofa. Een hocker is dus vaak groter en veelzijdiger dan een poef.
Altijd de mooiste merken voor de beste prijs.

Bij Home Heroes in Zevenbergen kun je kiezen uit een ruime keuze aan mooie meubelen, verlichting, vloerkleden en accessoires. U kunt rekenen op een uitstekende service en de beste prijs-kwaliteit verhouding. In veel gevallen zelfs de beste prijsgarantie. Heeft u er vragen over stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.Kom langs op de showroom of neem contact op

Wanneer je een nieuw interieur wilt aanschaffen, begrijpen wij dat je deze graag even wilt uitproberen. Kom daarom langs onze showroom in Zevenbergen. Dan geven wij je graag persoonlijk advies. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Vul dan ons online contactformulier in of bel naar 0168-335795.